Осми Март

Всяка една Жена идва на този свят с уникалния дар…да дава Началото на Живота! Носи в себе си огромния потенциал да съзидава, отглегда с Любов и възпитава, да моделира бъдещето на Земята ни – Децата ! И само заради този факт, всяка Жена има основание да се чувства горда и специална – царица, дама , кралица, мис-ка, жрица = Майка!

На кога е потребно жените да бъдат вкарвани в каквито и да е норми, мерки и канони  за да бъдат забелязани, уважавани, аплодирани и приемани?! В това отношение цивилизацията действително, не е равна на прогрес. Не заставам зад ничия кауза, просто показвам една различна, дори не и нова  алтернатива….

Всяка Жена, която крачи редом до децата си,  дори и когато не е тяхна биологична майка, която подкрепя семейството , близките до себе си хора,  уважава партньотите си и страната си – дава своя принос за един по-разумен, добър и щедър на Любов свят- може и трябва да живее  със съзнанието на Кралица – Кралица на самия Живот !

Добре ще е всеки, който има привилегията  да споделя живота си с Жена, да получава нейната подкрепа, признание, ддоверие, поощрение и добра дума , ласкав поглед и топла прегръдка, уютен дом…. да се замисли дали може да я събере в точни и конкретни мерки и единици и ако по някакъв изопачен модел това стане – кого прави по-щастлив, чий живот осмисля….

Пулса на Планетата ни се повишава всеки път, когато Жените се обединят, когато застанат една до друга, прекрасни в своята различност, пъстпота и многообразие ! И ако тази градивна енергия не се похабява  по безмислени каузи и никому ненужни състезания, а Света чуе гласа на жените, със сигурност ще е мъдро решение. След като съвременното общество прие хомосексуалните отношения, гей-браковете…..стана необходимо да се обърне внимание и да се защитават исконните ценности на жените!

И днес, където и да погледнете около себе си, ще откриете Кралици – да те няма да са с царствени одежди и корони, но дори с дънки и кожени якета, те имат аурата, силата и волята да променят света и да изтласкат напред  истински ценните и стойностни неща, които ни определят като съвременни, мислещи , осъзнати и отговорни ХОРА !!!