Пловдив, ул. "Абоба" 9
0889245554
kuzmova@viboaspect.com

Йонизирана вода

Лошият ни начин на живот – стрес, неправилно хранене, консумация на алкохол, редовно недоспиване, тютюнопушене, замърсяване на въздуха, приемане на лекарства, отрови във водата, най-различно облъчване и други, води до драстично повишаване в организма на количеството СВОБОДНИ РАДИКАЛИ!

1 nachin-na-zivot-post

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ
СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ?

Свободните радикали представляват атоми или молекули, със свободни, несдвоени електрони. Подобни атоми или молекули са силно нестабилни, тъй като те постоянно търсят да “откраднат” електрон от друга нормална клетка, за да повишат своята стабилност. Нормалният атом или молекула, от която е “откраднат” електрон, също се превръща в свободен радикал. Това се превръща във верижна реакция, която често ще има унищожителен ефект за вашите клетки, тъкани, кръвоносни съдове и гени.

2 svoboden-radikal-1

Над 90% от всички модерни заболявания се дължат именно на натрупването на прекалено много свободни радикали.

3 problemi-ot-svobodni-radikali

АНТИОКСИДАНТИТЕ – НАЙ-ДОБРИЯТ ПОМОЩНИК
В БОРБАТА СЪС СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ

4 antioxidantАНТИОКСИДАНТ е молекула със способността да дарява електрони и по този начин да неутрализира свободните радикали. В едно здраво тяло има баланс между свободните радикали и антиоксидантите, които ги неутрализират.

Когато се получи дисбаланс и тялото не успява да се справи с нарастването броя на свободните радикали се получава така наречения ОКСИДАТИВЕН СТРЕС. Някои антиоксиданти се произвеждат от вашето тяло, но някои не. Също така естествената способност на тялото да произвежда антиоксиданти намалява с възрастта.

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ Е
НАЙ-МОЩНИЯТ АНТИОКСИДАНТ?

 ТОВА Е МОЛЕКУЛНИЯТ ВОДОРОД!

 

ВОДОРОДЪТ Е НАЙ-МАЛКИЯТ И НАЙ-МОЩЕН антиоксидант, който единствен може да навлезе в тъканите и кръвосните съдове, дори и те да са затлачени. Неговите НАНО МОЛЕКУЛИ единствени могат да преминат през клетъчната мембрана, така че да неутрализират свободните радикали в самите клетки. За по-нагледно, ето сравнение между големината на молекулата на ВОДОРОДА и едни от най-известните антиоксиданти като Вит.С, Вит.Е и Q10:

4 h2ohh2o

КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН
ДА СИ НАБАВИТЕ МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД?

 

Нали помните – тялото ни е изградено от около 70% вода и всичките ни метаболитни процеси са свързани с нея. Затова,  НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН, да си осигурите МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД, е да го пиете с водата!

Водата обогатена с молекулен водород е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН АНТИОКСИДАНТ, своеобразен унищожител на най-опасните и разрушителни хидроксилни радикали. Тези радикали крадат електрони от ДНК молекулите, протеините и мазнините, като ги дестабилизират и предизвикват унищожителна верижна реакция. Водородът лесно отдава електрони на хидроксилните радикали, което ги стабилизира и спира атаката им. При взаимодействието на водорода със хидроксилните радикали се получава ВОДА /Н2О/. По този начин едновременно се освобождавате от вредните свободни радикали, а в същото време се хидратирате изключително добре.

4 hydrogen-size-compared

ЕДНА МОЛЕКУЛА ВОДОРОД НЕУТРАЛИЗИРА ДВА ХИДРОКСИЛНИ РАДИКАЛА В ДВЕ МОЛЕКУЛИ ВОДА!

КАК ЛЕСНО 
ДА СИ ОСИГУРИМ ВОДА С МОЛЕКУЛЕН ВОДОРОД?

Начинът да си осигурим алкална вода със силни антиоксидантни свойства, обогатена с молекулен водород е да се използват ЙОНИЗАТОРИ за вода /като този в студиото на Viboaspect/. Те действат на принципа на електролизата, като с помощта на електричеството успяват да разделят водната молекула на Кислород и Водород.

 Предлагаме безплатно ползване на йонизирана вода на всички наши клиенти.

Клипът който ще видите е с илюстративно предназначение.Има много видове йонизатори за вода.Един от тях е този от клипа.Йонизираната вода не може да се бутилира и съхранява повече от 1 час.Ние не продаваме нито водата нито машината.